Accesorii de par pentru o vara cu stil

Posted on

Vine vara bine ne pare… in par o sa purtam o floare. Sau cel putin o agrafa cu o floare care sa arate bine. Si pentru ca nu avem vreme de pierdut, iata un top cu accesorii de par pentru vara pe care trebuie neaparat sa le includem in tinutele noastre.

Bandane

Ideale pentru un picnic sau pentru o zi petrecuta la plaja, bandanele au rolul de a-ti proteja parul de soare, dar si de a completa o tinuta comoda. Se poarta modele in culori pastel, precum roz pudrat, verde-oliv, galben pal, bleu si altele.

Si apropo de protejarea parului, poti alege unul dintre produsele noastre din gama de ingrijire Matrix, L’Oreal sau Everton.

Bandana - accesorii de par
Bandana – accesorii de par

Accesorii de par pentru un coc chic

Un coc chic nu este complet fara accesoriile specifice. In tendinte, gasesti agrafe feminine, care includ detalii precum perle si pietricele. Poti alege varianta unui coc lejer, purtat cu o tinuta la fel de confortabila.

Dar si varianta unei coafuri mai sofisticate pentru o iesire in oras, la o cina romantica nu este deloc o idee rea. Partea buna este astfel de accesorii sunt perfecte atat pentru un outfit vintage, cat si pentru o tinuta clasica si eleganta.

Accesorii coc - accesorii de par
Accesorii coc – accesorii de par

Agrafe speciale

Dincolo de modelele de accesorii de par pentru coc, avem o categorie speciala de agrafe care se prind intr-o parte, pentru aobtine o coafura foarte stylish.

Aceasta se realizeaza rapid, fara a fi nevoie de produse speciale precum fixativ sau ceara de par. Este genul de tinuta care merge foarte bine cu rochii si fuste, deci cu orice outfit feminin.

Agrafa speciala - accesorii de par
Agrafa speciala – accesorii de par

Agrafe mai simple

Iar pentru cele care adora un stil simplu si se ghideaza dupa principiul: less is more, avem drept recomandare cateva agrafe care pot arata foarte cochet.

Secretul consta in alegerea unei culori speciale pentru aceste accesorii de par.

Agrafe - accesorii de par
Agrafe – accesorii pentru par

Tu ce accesorii de par ai ales pentru aceasta vara?