BB Cream, CC Cream, DD Cream – tu ce alegi?

Posted on

Orice femeie isi doreste sa aiba un ten cat mai ingrijit. Avand in vedere faptul ca exista tipuri de creme care reusesc sa imbine calitatile unui produs de ingrijire cu cele ale unui fond de ten, vei gasi ceea ce iti trebuie cu siguranta. Insa, daca vei vrea sa te aliniezi regulilor de frumusete, trebuie sa cunosti ce se poarta in lumea cosmeticelor. Astazi, din ce in ce in ce mai cautate sunt BB Cream-urile, insa, exista cateva diferente intre aceastea si CC Cream-uri, respectiv DD Cream-uri.

Alegerea unei creme de ingrijire pentru ten trebuie sa fie potrivita tipului de ten pe care il ai si sa o alegi in functie de nevoile pielii.

BB Cream – acopera cearcanele

Avand in vedere acronimul BB Cream de ,,Blemish Balm” sau ,,Beauty Balm”, este potrivita pentru femeile care isi doresc un produs cu efecte de acoperire a imperfectiunilor, respectiv a cearcanelor, dar si de hidratare a pielii. Este folosita si ca baza pentru machiaj, fiind buna si pentru protectia solara.

BB Cream
BB Cream

Corectati imperfectiunile cu ajutorul CC Cream

CC Cream, a carei denumire de „Color Control / Color Correcting” include efecte mai apropiate de cele pe care le are un fond de ten, adica o putere de acoperire mai mare. Persoanele care se confrunta cu probleme de roseata a pielii, aceasta crema este o varianta buna de tratare a imperfectiunilor pe care le va ascunde si le va corecta. Cu toate acestea, nu trebuie sa confundati aceasta crema cu un fond de ten pentru ca nu este.

Asadar, CC Cream are mai multe roluri, precum cel de fond de ten, pudra si chiar de primer. In plus, este folosit si ca anticearcan, crema hidratanta, corector, pentru protectia solara si multe altele. Daca aveti pielea terna sau alte probleme ale tenului, aceasta este exact ceea ce iti trebuie.

CC Cream
CC Cream

DD Cream – folosita pentru protectia zilnica

Si cum gama unor astfel de produse de ingrijire se va extinde intotdeauna, si in cazul acestora trebuie spus faptul a fost lansata recent DD Cream, ,,Daily defense”, adica ,,protectie zilnica” . Asa cum banuiati, crema se ocupa de hidratarea si protectia tenului, mai mult decat se intampla in cazul primelor doua. Mai are si efect de acoperire a imperfectiunilor si ascunde cicatricile.

Aceasta crema se poate folosi si pentru corp, nu doar pentru fata. De asemenea, are un grad de protectie ridicat impotriva razelor ultraviolete. Produsul este conceput astfel incat sa ofere un aspect natural, iar daca vei opta pentru o nuanta mai inchisa, va actiona ca un autobrozant pentru pielea ta.

DD Cream
DD Cream

Acum ca ai vazut ce caracteristici au aceste creme, mai ramane sa te decizi pe care sa o alegi, astfel incat sa ti se potriveasca.

Tu ce crema folosesti pentru tenul tau?