Coafuri impresionante la Met Gala 2018

Posted on

New York-ul s-a transformat intr-un spectacol de culoare, extravaganta si nonconformism, seara trecuta cu ocazia evenimentului Met Gala 2018.

Nume mari din industria cinematografica, fashion si muzicala s-au intrecut in tinute spectaculoase, accesorizate cu pantofi extravaganti si coafuri impresionante.

Si pentru ca aranjarea parului reprezinta o preocupare permanenta si pentru cititorii blogului nostru, am adunat cateva fotografii care ilustreaza cele mai reusite coafuri alese de vedete la Met Gala 2018.

Insa, mai intai, cateva lamuriri legate de acest eveniment de amploare.

Met Gala reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente fashion din lume, avand de fiecare data un dress code care trebuie respectat de catre invitati. Desigur, in fiecare an exista o multime de exceptii in cazul vedetelor, acestea incalcand prevederile fashion impuse.

Anul acesta, tema aleasa a fost o expozitie de la Muzeul Metropolitan de Arta: Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination.

Tocmai de aceea, au predominat nuantele de auriu, accesoriile mari care includeau simbolul crucii sau icoane ale sfintilor si rochiile voluminoase.

Inspiratie pentru tine: coafuri Met Gala 2018

Coc lejer pentru o rochie lunga la Met Gala 2018

Urmeaza si tu exemplul Dakotei Fanning, daca vrei sa te bucuri de o coafura pe cat de lejera, pe atat de stylish. Acest mod de aranjare a parului permite celorlalti sa iti admire tinuta.

Met Gala 2018 - Coc lejer - sursa foto: Glamour.ro
Met Gala 2018 – Coc lejer – sursa foto: Glamour.ro

Diadema in par

Pentru ca accesoriile purtate in par sunt in tendinte, ele nu puteau lipsi de pe covorul rosu. O dovada clara a acestui fapt este diadema purtata de Katherine Langford.

Met Gala 2018 - Diadema - sursa foto: Glamour.ro
Met Gala 2018 – Diadema – sursa foto: Glamour.ro

Par tuns scurt

O coafura masculina, dar in acelasi timp atragatoare. Katy Perry este o dovada de curaj, alegand o asemenea modalitate de aranjare a parului.

Met Gala 2018 - Par scurt - sursa foto: Glamour.ro
Met Gala 2018 – Par scurt – sursa foto: Glamour.ro

Carare pe o parte

Poppy Delevigne este un exemplu de stil nu doar prin tinuta care mizeaza pe doua nuante puternice, ci si prin coafura cu tenta retro si carare in partea dreapta. In partea de jos, parul include bucle.

Met Gala 2018 - Carare intr-o parte - sursa foto: Glamour.ro
Met Gala 2018 – Carare intr-o parte – sursa foto: Glamour.ro

Coafura feminina

Arajarea parului prin folosirea unei coronite subtiri invoca ideea de delicatete si feminitate. Si tocmai aceasta a fost si lucrul urmarit de Zuri Hall.

Met Gala 2018 - Coafura feminina - sursa foto: Glamour.ro
Met Gala 2018 – Coafura feminina – sursa foto: Glamour.ro

Bob lung

De ceva vreme, aceasta frizura este tot mai des adoptata de o multime de doamne si domnisoare. Sa fie oare pentru ca este destul de simplu de intretinut si aranjat? Cert este ca in cazul lui Ashley Graham ea arata foarte bine.

Met Gala 2018 - Bob lung - sursa foto: Glamour.ro
Met Gala 2018 – Bob lung – sursa foto: Glamour.ro

Volum XXL

Cum poti aranja un par cu prea mult volum? Este simplu, lasa-l sa-si faca de cap si adauga un accesoriu intr-o parte. Exact asa cum a facut la Met Gala 2018 celebra Kerry Washigton.

Met Gala 2018 - Par cu volum - sursa foto: Glamour.ro
Met Gala 2018 – Par cu volum – sursa foto: Glamour.ro

Tu ce coafura ai adopta daca ai lua parte la un astfel de eveniment?