Cum sa ai un par cu mai mult volum?

Posted on

Iti iubesti parul, cu siguranta, dar ce ar fi daca i-ai conferi ceva mai mult volum? Conform statisticilor, femeile cu mai mult volum sunt adesea mai atragatoare, deoarece se fac usor remarcate.

Sfaturi pentru un par cu mai mult volum

  1. Foloseste un sampon care poate conferi un volum mai mare parului tau, de la radacina catre varf. Uneori, chiar si samponul uscat este destul de util in acest sens. Insa, alege varianta pentru par vopsit. Incearca produse din gama noastra speciala, precum Matrix Biolage tratament crema de 250 ml. Acesta ofera rezultate bune pentru mai multe tipuri de par lipsite de volum.
  2. In ceea ce priveste coafurile, alege sa-ti prinzi parul intr-o coada in varful capului. Apoi, infoaie-ti suvitele de par, cu ajutorul unei perii. Si apropo de acest lucru, o perie pentru volum este o investitie inteligenta pentru cele care vor mai mult volum pentru parul lor.
  3. Incearca si varianta unei coafuri scurte. Daca parul tau este, de regula, lipsit de volum, acest lucru va fi evidentiat si mai usor de un par lasat sa creasca lung. Totodata, alege coafurile cu bucle in devafoarea celor drepte. Acestea dau senzatia de volum. Acelasi lucru este valabil si pentru parul cret.
  4. Evita sa aplici balsam la radacina. Chiar daca sunt persoane care spun ca balsamul le aduce mai mult volum, acest lucru nu este intotdeauna adevarat. Uneori, balsamul de par poate ingreuna firul, facandu-l mai fragil si nepermitandu-i sa se bucure de volum.
  • Distribuie