Cateva sfaturi pentru pensat acasa

Posted on

Pentru a-ti pensa sprancenele acasa trebuie sa retii cateva lucruri importante:

  1. Sa dispui de o penseta foarte buna

Ai nevoie de o penseta care sa aiba un varf suficient de ascutit, astfel incat sa smulga perfect firele. O penseta tocita te va incurca, iar intregul procedeu va fi unul de lunga durata. Astfel, aceasta ustensila trebuie sa fie usoara si sa aiba un design ergonomic care sa te ajute la un pensat cat mai rapid.

Care penseta Beauty Cosmetic crezi ca ti se potriveste din gama pe care ti-o oferim?

  1. Momentul ideal

Ar fi bine sa iti pensezi sprancenele dupa ce faci o baie sau un dus cu apa calda. Iar asta se datoreaza faptului ca aburii vor dilata porii si vei putea smulge firele de par mai usor. Disconfortul va fi minim, iar tu vei avea sprancene perfecte intr-un timp scurt! Nu uita apoi sa ingrijesti zona dupa pensat, cu o crema hidratanta.

  1. Directia in care creste parul

Pentru a smulge mai usor firul de par de la radacina, trebuie sa ai in vedere directia in care acesta creste. Alegand sa te pensezi in acest mod, nu agresezi zona, iar firul de par se va smulge foarte simplu.

  1. Tehnica de pensat

Exista multe moduri in care te poti pensa, insa trebuie sa fii disponibila sa incerci lucruri noi. Cel mai bine este sa indraznesti si sa ramai perseverenta pana gasesti metoda potrivita.