Cum se alege placa de par?

Posted on

Placa de par este un adevarat must atunci cand ai nevoie sa iti aranjezi parul. Aceasta este o metoda eficienta, in doar cateva minute parul tau va fi aranjat asa cum iti doresti. Insa, trebuie stiut faptul ca aceasta nu se alege la intamplare, ci trebuie tinut cont de cateva aspecte pentru ca aceasta sa aiba grija de parul tau.

Placa de par – aspecte importante referitoare la alegerea sa

Invelisul placilor de par conteaza mult. Caldura la care este expus acesta il afecteaza devenind fragil. Tocmai de aceea, este important sa alegeti un model de calitate. Nu este momentul acum sa faceti economii.

Alege placa de par potrivita pentru parul lung
Alege placa de par potrivita pentru parul lung

Pe piata sunt destul de multe modele, acoperite cu ceramica, metal, teflon, dar si turmalina. Dar care este de calitate?

Pe primul loc se afla placile de par din invelis, precum turmalina sau teflonul. Acestea ofera numeroase beneficii celor care le utilizeaza. Astfel, despre turmalina trebuie spus ca este cea care elibereaza ioni negativi atunci cand este utilizata. Acestia au rolul de neutraliza elasticitatea statica, astfel incat nu va arde parul.

Pe al doilea loc se afla acele placi care au un invelis din ceramica. Acestea se intalnesc peste tot si prezinta avantaje, precum o alunecare usoara, dar si incalzire uniforma. Astfel, se va asigura o protectie a parului. In schimb, produsele cosmetice se depun pe aceasta.

Pe ultimul loc se afla placa din metal. Aceasta nu este indicata intrucat se incinge destul de mult, iar acest lucru va afecta structura parului.

Placa de par, un must have
Placa de par, un must have

Despre placa de par mai trebuie spus si faptul ca aceasta trebuie sa aiba regulator termic, care sa va ajute sa setati temperatura potrivita tipului de par.

Marimea placilor de par. Placa de par trebuie aleasa in functie de rezultatul pe care vreti sa il obtineti. Astfel, pentru bucle sunt indicate placile inguste, iar pentru indreptarea parului se vor folosi placi care sunt mai late.

Tu ce placa pentru par iti alegi?