Curatarea porilor – patru pasi esentiali

Posted on

Chiar daca ai trecut demult de perioada adolescentei, curatarea porilor este inca un proces de infrumusetare pe care nu ai cum sa-l ratezi. Iata care sunt pasii esentiali pentru realizarea acestui lucru.

1. Ocupa-te de curatarea porilor seara, inainte de culcare, pentru a avea suficient timp. Totodata, tine cont de faptul ca acest procedeu poate duce la inrosirea tenului, creand un efect estetic nu tocmai placut.

2. Foloseste o lotiune speciala de curatare a porilor. Alege aceast produs cosmetic in functie de tipul tau de ten. De regula, multe doamne si domnisoare apeleaza o crema fin abraziva

3. Aplica masti naturale de curatarea porilor, insa alege-le cu atentie. De exemplu, mastile pe baza de ou si malai sunt cunoscute pentru efectul exfoliant. Insa, acestea pot fi destul de dure cu tenul.

4. Nu uita niciodata sa aplici o crema hidratanta, cu efect calmant, dupa ce ai incheiat procedeul de curatare al porilor. De regula, cele pe baza de lavanda sau extract din arbore de ceai functioneaza perfect.

  • Distribuie