Demachiere in trei pasi esentiali

Posted on

Machiajul este un procedeu foarte important atunci cand vrei sa te simti atragatoare sau sa acoperi anumite imperfectiuni. Insa, dupa ce ziua s-a terminat, urmatorul pas important este indepartarea acestuia. Iata care sunt pasii esentiali atunci cand vine vorba de demachiere.

Pasul nr. 1 – incepe cu o demachiere a ochilor. Poti face acest lucru folosind doua dischete demachiante din bumbac, pe care sa aplici lapte demachiant din plin. Insa, mare atentie! Aceasta zona poate fi destul de sensibila. Asa ca alege un produs de calitate.

Pasul nr. 2 – urmatoarea etapa: demachierea buzelor. Foarte multe femei sunt neglijente cand vine vorba de acest aspect. Insa, demachierea buzelor este la fel de importanta ca orice alta parte a tenului. Pentru a nu le irita, incearca sa masezi usor zona folosind dischetele. Evita servetelele umede caci nu sunt la fel de eficiente.

Pasul nr. 3 – fruntea, obrajii si gatul. Aplica din plin solutie demachianta pentru aceste zone, incepand cu mijlocul fetei si terminand cu fruntea.  Nu uita nici de gat, o zona destul de sensibila unde pot aparea cosuri. Dupa ce ai terminat, adauga cu generozitatea lotiune tonica si crema hidratanta.

  • Distribuie