Extensii de par: Tot ce trebuie sa stii despre ele

Posted on

Aplicarea unor extensii de par este un lucru usor controversat. Insa, expertii in frumusete sunt de parere ca femeile care apeleaza la o astfel de metoda nu au de ce sa-si faca griji. Extensiile de par se dovedesc foarte eficiente si sunt folosite de o multime de doamne si domnisoare care isi doresc sa investeasca in aspectul lor.

De ce ai nevoie de extensii de par?

Nu toate fetele sunt inzestrate cu un par bogat sau lung, asa ca aplicarea unor extensii de par se poate dovedi cel mai bun remediu pentru cele mai putin norocoase din acest punct de vedere. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca acestea reprezinta o modalitate excelenta de a experimenta noi coafuri. Daca de exemplu nu stii cum ti-ar sta cu o anumita frizura, poti folosi extensiile pentru a-ti da seama de acest lucru.

De ce trebuie sa tii cont cant iti alegi extensiile de par?

1. Culoarea parului tau. Acesta este cel mai important detaliu atunci cand vine vorba de extensiile de par. Ar putea arata destul de bizar sa optezi pentru niste extensii care au o culoare diferita de cea a parului tau. Asa ca cel mai bine te orientezi catre ceva asemanator sau cel putin complementar. Cu toate astea, sunt fete care nu sunt foarte sigure de faptul ca ar vrea sa se vopseasca.

2. Modul de prindere. De regula, exista patru moduri principale de prindere a extensiilor:

a. extensii de par cu clipsuri (tipul clip-on) – acestea sunt destul de usor de folosit si nu necesita ajutorul unui stilist;

b. extensii de par cu adeziv – de regula, se folosesc adezivi pe baza de cheratina sau pe baza de ceara, rezultand extensii rezistente;

c. extensii cusute – pentru o astfel de metoda este nevoie de ajutorul unui specialist;

d. extensii din pene – sunt foarte la moda in ultima perioada si se remarca prin varietatea de culori.

3. Dimensiune. Daca iti doresti un par mai lung, alege niste extensii pe masura. Mai bine optezi pentru modele ceva mai lungi, pe care le poti taia apoi, decat pentru unele ceva mai scurte.

4. Rezistenta. Investeste in extensii confectionate din materiale de calitate. De exemplu, soarele este unul dintre inamicii principali ai unor astfel de accesorii. De asemenea, ele nu se impaca bine nici cu apa. Drept urmare, atunci cand mergi la pisicina sau la mare, este bine sa adaugi o casca protectoare atunci cand intri in apa.

5. Dezavantaje. Din pacate, exista si cateva mici dezavantaje atunci cand vine vorba de alegerea extensiilor de par. Iar un lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand le aplici este faptul ca lipiciul iti poate deteriora parul. Asa ca mare atentie.

Acestea ar fi cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand vine vorba de extensiile de par. Iar in cazul in care te hotarasti sa spui da unor astfel de accessorii, da-ne voie sa te felicitam.

  • Distribuie