Machiajul de seara – sfaturi pretioase

Posted on

Iti pune in evidenta trasaturile si feminitatea si ascunde imperfectiunile atat de bine! Este machiajul de seara! Insa, esti convinsa ca te-ai documentat suficient cu privire la aplicarea acestuia? Pentru a nu mai petrece mult timp in fata oglinzii fara rezultate, trebuie sa tii cont de cateva trucuri importante, dar mai ales de trasaturile tale si vestimentatia din seara respectiva.

Care sunt secretele pentru machiajul de seara reusit?

In primul rand, pentru ca machiajul de seara sa fie unul reusit trebuie sa alegi produsele potrivite in functie de culoarea tenului tau. Astfel, daca esti bruneta vei avea nevoie de mai multa culoare. Nu e suficienta o baza buna de machiaj, ci ai nevoie si de un rimel pentru volumul genelor, precum si un luciu pentru buze intr-o nuanta vesela.

Machiajul de seara pentru brunete
Machiajul de seara pentru brunete

Insa, daca parul tau este blond deschis, lucrurile se schimba putin. Pentru machiajul ochilor ti se vor potrivi de minune culori precum gri perlat sau cafeniu metalizat. In plus, pentru mai multa stralucire te va ajuta culoarea bej. Pentru roscate este recomandat sa apeleze la culorile pastelate cand vine vorba de machiaj. Un machiaj de seara nu ar fi complet fara pudra iluminatoare al carei rol este sa iti confere mai multa stralucire.

Machiajul de seara care pune in evidenta ochii
Machiajul de seara care pune in evidenta ochii

Machiajul de seara trebuie adaptat locului unde se va tine petrecerea in seara respectiva. Astfel, daca vei petrece in aer liber, recomandarea este ca machiajul sa fie mai accentuat in zona ochilor. Nu este indicat sa folosesti luciu de buze intrucat va putea aduna particule de praf avand in vedere ca petrecerea va avea loc in aer liber. O alegere buna este rujul mat sau metalizat in functie de tipul machiajului adoptat.

Machiajul de seara care pune in evidenta buzele
Machiajul de seara care pune in evidenta buzele

In schimb, daca iesi in club, restaurant sau alte spatii inchise, lucrurile stau altfel in ceea ce priveste machiajul de seara. Nu trebuie sa iti lipseasca primerul, acesta fiind cel care ajuta la formarea unui aspect natural al tenului. In plus, machiajul va rezista mai mult, ceea ce isi doreste orice femeie. Culoarea rujului pentru buze poate fi mai puternica, iar machiajul ochilor poate fi de tipul smokey eyes.

Tu cum te machiezi seara ?