Manichiura pentru Craciun – idei pentru tine

Posted on

Craciunul se apropie cu pasi repezi si cu siguranta va ganditi cum sa aveti un look care sa cucereasca toate privirile. Cu toate acestea, nu uitati nici de manichiura pentru Craciun. Daca va place mult aceasta perioada ar trebui sa va ganditi la cateva modele care sa fie in ton cu aceasta sarbatorile de iarna.

Asadar, iti sugeram cateva idei de manichiura pentru Craciun care sa se asorteze cu decorul si tinuta specifica celei mai frumoase perioade a anului:

Modele de manichiura pentru Craciun: renul, stelute

Bradul, dormitorul, holul, toate sunt impodobite cu decoratiuni specifice pentru iarna. Insa, ce ar fi daca si unghiile tale ar avea ,,decorate” simbolurile specifice Craciunului: renul, stelute si altele? Iti spunem noi: vor arata extraordinar de bine.

Manichiura unghii pentru Craciun
Manichiura unghii pentru Craciun

Daca iti place cum ninge afara si iubesti fulgii de nea te poti gandi la o manichiura pentru unghiile tale care sa ii includa. Cu siguranta iti vor placea. De asemenea, potrivita pentru seara de Ajun este o manichiura care sa aiba stelute albe aplicate pe oja rosie. Rezultatul va fi un efect de stralucire si atragator.

Manichiura pentru Craciun stelute albe aplicate peste oja rosie
Manichiura pentru Craciun: stelute albe aplicate peste oja rosie

Modele de manichiura pentru Craciun: instalatia si peisajul de iarna

Iti place foarte mult instalatia din bradutul de iarna? Ce ar fi daca ai desena o astfel de instalatie chiar pe unghiile tale? Ai putea folosi drept aplicatii anumite cristale care sa confere o stralucire asemanatoare celei din bradul tau.

Manichiura pentru Craciun instalatie
Manichiura pentru Craciun: instalatia

Cu totii stim ca iarna avem parte de peisaje de-a dreptul minunate. Daca vrei sa ai acea imagine frumoasa de afara intiparita mereu in mintea ta ai putea sa realizezi o astfel de manichiura specifica care sa aiba un fond alb si argintiu, alaturi de dragalasul om de zapada.

Manichiura pentru Craciun: peisaj de iarna
Manichiura pentru Craciun: peisaj de iarna

Chiar daca iti place stilul minimalist trebuie sa stii faptul ca si acesta poate fi adaptat specificului sarbatorilor de iarna. Iata cum:

Manichiura pentru Craciun in stil minimalist
Manichiura pentru Craciun in stil minimalist

Tu ce fel de manichiura pentru Craciun alegi pentru unghiile tale ?