Beauty 2019 – culoarea parului, manichiura si alte tendinte

Posted on

Un Nou An presupune noi tendinte in ceea ce priveste culoarea parului, tunsoarea, manichiura, precum si culorile si texturile rujurilor, cu alte cuvinte, se schimba tot ce apartine domeniului beauty. Din urmatorul articol vei afla exact acele tendinte beauty 2019 pe care sa le iei in considerare daca vrei sa fii la moda.

In anul 2019 se permit multe lucruri, mai ales cand vine vorba de culoarea parului. Astfel, daca mereu ti-ai dorit mereu sa ai o culoare noncoformista pentru parul tau, dar care sa fie si la moda avem o veste buna pentru tine: se poarta culoarea lila. Katy Perry arată de-a dreptul impresionant avand parul vospit intr-o astfel de culoare. O alta nuanta nonconformista in care ti-ai putea vopsi parul astfel incat sa fii la moda este griul.

Tendinte beauty 2019 - culoarea parului
Tendinte beauty 2019 – culoarea parului

Tendinte beauty 2019 – rujul in culori puternice

Nu trebuie sa te mai feresti de culorile puternice pentru ca sunt la moda in acest an! In schimb, daca te numeri printre cele carora le plac rujurile in culori puternice, anul acesta poti experimenta culorile tale preferate.

Alaturi de culoarea parului si cea a rujului, trebuie precizate si tendintele in materie de manichiura pe care sigur vrei sa le cunosti. In acest an te putem asigura ca vei avea unghii frumoase. Asta pentru ca se poarta unghiile in forma de migdale. Aspectul acestora este unul interesant si atragator, care iti vor placea cu siguranta. In plus, vei fi si in tendinte.

Se pare ca anul acesta este unul care are multe de oferit. Ei bine, in materie de rujuri se poarta rujurile in culori puternice.  Asadar, uita de culoarea nude a rujului. Este timpul sa iesi din tipare.

Tendinte beauty 2019 - culoarea rujului
Tendinte beauty 2019 – culoarea rujului

Nu doar culoarea parului este importanta, ci si tunsoarea. Asadar, daca vrei sa iti faci breton trebuie sa stii ca anul acesta se poarta bretonul scurt, astfel, daca vrei sa iti faci un breton trebuie sa tii cont de aceasta tendinta a anului 2019. Milei Kunis ii sta foarte bine cu un astfel de breton.

Tendinte beauty - tunsoare Mila Kunis
Tendinte beauty – tunsoare Mila Kunis

Probabil sti si tu ca este importanta privirea unei femei. Cu cat este mai frumoasa, cu atat este mai seducatoare. Tocmai de aceea, daca vrei sa ai o astfel de privire recomandam permanentul de gene, o metoda care nu presupune utilizarea rimelului sau a ondulatorului.

Tu stiai care sunt tendintele beauty din acest an?