Nuante de par pentru toamna – tenditele din acest sezon

Posted on

Toamna aceasta ne inspiram pentru infrumusetarea parului din culorile pe care le ofera acest sezon minunat. Coloritul este unul divers, astfel ca veti avea de unde alege. Tipurile de nuante de par pentru toamna pornesc de la cele mai cuminti, pana la cele mai puternice.

Nuante de par pentru toamna – ce se poarta

Astfel, una dintre nuantele momentului este satenul de culoarea scortisoarei. Se alatura trendului si aramiul, blondul miere, blondul caramel, precum si rosul-caramiziu. Aceste culori scot in evidenta destul de usor trasaturile tale si te fac remarcata.

Nuante de par pentru toamna - par aramiu
Nuante de par pentru toamna – par aramiu

In sezonul acesta se remarca nuanta ,,foxy blonde”. Acest blond vulpita cu reflexe de orange are avantajul de a oferi luminozitate chipului si de a indulci trasaturile. Sigur iti va placea.

Nuante de par pentru toamna - foxy blonde
Nuante de par pentru toamna – foxy blonde

Daca vrei sa te vopsesti blonda si sa fii si in tendinte mizeaza pe blondul platinat. Acesta confera o frumusete aparte, de tip clasic, aristocrat. Insa, este destul de greu de obtinut daca nu ai o culoare naturala deschisa a parului. Mai trebuie sa stii si faptul ca blondul de tip platinat scoate in evidenta tenul, tocmai de aceea, il puteti folosi doar daca aveti un ten lipsit de imperfectiuni si deschis ca nuanta.

Blond platinat
Blond platinat

Printre preferintele acestui sezon in materie de nuante de par pentru toamna se afla si aramiul. Cine alege sa poarte o astfel de culoare nu va ramane neremarcata. Pentru a putea adopta o astfel de culoare pentru parul tau, trebuie sa ai tenul deschis.

Nu este suficient sa asimilati culoarea parului cu vestimentatia sau cu machiajul. Aceasta trebuie asortata cu atitudinea purtatoarei. Doar in acest fel veti reusi sa va faceti remarcata si sa obtineti un stil personal. Mai exact, daca va place stilul clasic, simplu, veti putea adopta ca nuanta satenul, roscatul orange, precum si blondul miere. Nonconformistele isi vor dori sa iasa din anonimat, astfel ca vor alege sa opteze pentru culori vibrante.

Tu ce culoare vrei sa adopti toamna aceasta pentru parul tau?