Puncte negre – top trei remedii care functioneaza

Posted on

Punctele negre sunt o problema destul de des intalnita nu doar in cazul adolescentilor, ci si cazul celor care au trecut demult de aceasta perioada a vietii. Insa, iata cateva de remedii care funtioneaza perfect, indiferent de tipul de ten.

Masca cu albus de ou si lamaie. Separa albusul de galbenus, adauga zeama de lamaie, piseaza niste drojdie uscata si adauga un pic de caolin. Si, voila: vei obtine o masca usor de preparat si aplicat. Iar in cazul in care nu stii, caolinul este un tip de argila ce poate fi gasit in magazinele speciale, precum plafarele.

O relaxanta baie de aburi. Aceasta duce la deschiderea porilor si la curatarea impuritatilor care apar inevitabil. Totodata, baia de aburi este ideala pentru a scapa de celulele moarte si excesul de sebum. Sunt suficiente 15 minute pentru a obtine efectele dorite.

Masca cu faina si miere. Este un remediu natural, foarte simplu de obtinut. Nu este nevoie de mai mult de o lingura de faina, niste apa calda si o jumatate de lingurinta de miere. Se recomandat pastrarea mastii cam 10 minute, pentru a indeparta punctele negre. Inainte de aplica masca, asigura-te ca te-ai demachiat corespunzator. Tocmai de aceea, iti recomandat laptele demachiant Deliline 500 ml.

  • Distribuie