Ritual de beauty de seara

Posted on

Chiar daca oboseala isi spune cuvantul in fiecare seara, mai ales dupa o zi agitata la locul de munca sau al facultate, este necesar sa va formati un ritual de beauty de seara. Desigur ca acestea fi mai complexe, precum aplicarea unor mastile cu rol hranitor pentru ten, pana la cele simple si obisnuite, care se refera la demachiere.

Si daca iti doresti sa arati bine, fara prea mult efort, creaza-ti un ritual de beauty de seara potrivit, urmand sfaturile noastre.

ritual de beauty pentru seara
Ritual de beauty pentru seara

Pasul 1 al unui ritual de beauty de seara – Ingrijirea tenului si demachierea

Cel mai important aspect, atunci cand vine vorba de un ritual de beauty de seara, este demachierea.

Aceasta trebuie sa se realizeze corespunzator, folosind dischete din bumbac, care sa nu irite tenul si care sa duca la eliminarea urmelor lasate de machiaj.

Daca vrei sa fii eficienta, poti folosi apa micelara.

Insa, trebuie sa alegi cu atentie tipul de apa micelara, in conformitatea cu tenul tau, intrucat acestea solutii au concentratii diferite. Pentru un ten sensibil ar fi indicat sa achizitionezi un produs care contine ingrediente usoare.

Machiajul lasat pe fata nu poate sa faca decat rau, asta pentru ca incarca tenul si contribuie la aparitia acneei.

Demachiaza-te incepand cu zonele cele mai incarcate: buze, ochi si apoi obraji. Demachierea ochilor inseamna si indepartarea mascarei,  iar acest lucru trebuie realizat cu grija.

Buzele trebuie si ele demachiate dinspre exterior spre interior.

Ritual de beauty de seara

Pasul doi al unui ritual de beauty de seara – pieptarea parului

Par liber versus par prins – ce sa alegi oare? Iti spunem noi: cel mai bine este sa foloseste un pieptan care sa iti descurce parul, deoare cea mai mare problema este faptul ca el devine incalcit, iar apoi se rupe.

In afara de asta,

Pasul 3 – hidratarea corpului

Crema hidratanta este buna atat pentru cat ten, cat si pentru corp, intrucat va ajuta sa aveti un somn relaxant si un corp sanatos. Aceasta este si ea un must pentru un ritual de beauty de seara.

Tu ce ritual de beauty ai?