Tie iti place sa scrii, noi te premiem!

Posted on

Beauty Cosmetic te provoaca sa spui care este produsul tau preferat, de pe website-ul nostru. Ti-am pregatit un concurs in care iti oferim premii ce te vor ajuta sa-ti pui in valoare frumusetea.

Ce trebuie sa faci?

Scrie un articol de cel putin 300 de cuvinte pe blogul tau personal si spune-ne ce produs ti-a facut cu ochiul. Poate fi vorba de un produs cosmetic, o piesa de mobilier de salon, un tip de aparatura de dotare a salonului si altele asemenea.

Adauga articolul in formularul de pe platforma Blogal Initiative Craiova, urmand link-ul https://craiova.blogalinitiative.ro/campanii/viata-e-mai-frumoasa-cu-beauty-cosmetic.

Tot aici gasesti regulamentul complet al campaniei.

Cat dureaza concursul?

Draga iubitor/iubitoare de beauty si nu numai, iti lasam ragaz pana pe 11 septembrie. Foloseste-ti creativitatea, imaginatia si pasiunea si convinge-ne ca esti persoana potrivita pentru a intra in posesia unuia dintre premii.

Ne luam angajamentul de a-ti oferi premiul in cel mult 30 de zile, de la anuntarea castigatorilor.

Ce iti oferim?

Beauty Cosmetic te rasplateste cu unul dintre urmatoarele premii:

Pentru ca parul tau sa poata fi aranjat usor, iti oferim o placa pentru intins parul WIGO – WG5406E.

Mai venim si cu cinci uscatoare de par Compact B331, pentru un par plin de volum.

Totodata, credeam ca secretul unei femei pline de incredere sunt picioarele catifelate. Asa ca venim cu cinci kit-uri pentru epilat. Fiecare kit include un incalzitor uno free, doua flacoane ceara si 50 stripsuri epilat.

Asteptam cu nerabdare articolul tau.
Spor si creativitate!

Concursul este sustinut si promovat de www.concursoman.ro carora le multumim.

  • Distribuie