Idei tunsori par scurt – vedete de la care sa te inspiri pentru o schimbare de look

Posted on

Vrei o schimbare in Noul An? Ce ar fi sa incepi cu o schimbare de look? Nu una oarecare, ci un par tuns scurt. Vei avea de unde sa te inspiri intrucat sunt numeroase exemple de tunsori par scurt la vedetele din afara tarii. Parul scurt iti poate conferi un look atragator, iti va pune trasaturile in evidenta si iti va schimba infatisarea.

Tunsori par scurt – idei diverse

Vrei un bob asimetric, dar nu ai idee cum ti-ar sta? Priveste la Vanessa Hudgens. Tunsoarea sa te va cuceri. Aceasta poarta un bob asimetric care este de-a dreptul interesant. Mai mult, o astfel de tunsoare poate fi si o varianta daca nu te-ai decis inca ce lungime vrei sa aiba parul tau.

Tunsoare bob asimetric Vanessa Hudgens
Tunsoare bob asimetric Vanessa Hudgens

Look-ul retro al cantaretei Hasley este de-a dreptul atragator! Culoarea si volumul parului sunt seducatoare, indulcesc trasaturile si se potrivesc celor care au curajul si dorinta sa faca o adevarata schimbare.

Tunsori par scurt Halsey
Tunsori par scurt Halsey

O tunsoare nonconformista este cea pe care o poarta Cara Delavigne. Culoarea parului este gri, aceasta fiind o culoare impresionanta. Puteti opta pentru un astfel de look deosebit intrucat va va schimba cu siguranta.

Tunsori par scurt Cara Delavigne
Tunsori par scurt Cara Delavigne

O idee din categoria tusori par scurt gasim si la Rihanna. Cantaretei i-au placut mereu schimbarile si a ales de fiecare data tunsori interesante care au pus-o in valoare. De data aceasta, vedeta poarta un bob cu breton, aceasta fiind o alegere buna pentru cele care au forma fetei ovala. Nu-i asa ca arata interesant?

Tunsori par scurt Rihanna
Tunsori par scurt Rihanna

Pentru cele care adora buclele, insa, isi doresc si un par tuns scurt, avem drept recomandare coafura pe care o poarta modelul Samile Bermannelli. Coafura are volum in partea de sus, ceea ce o face si mai indrazneata. Desigur ca este importanta si forma fetei, iar aceasta trebuie sa permita o astfel de tunsoare.

Tunsori par scurt Samile Bermannelli
Tunsori par scurt Samile Bermannelli

Tu ce tunsoare par scurt preferi?