Casca suvite cu ac PEARL E020

E020

TUTORIAL VIDEO CASCA SUVITE
Casca suvite  Pearl E020
cu croseta pentru saloanele de coafura. Extrem de folositoare ca sa pastreze parul, pielea si hainele curate.

Sugestie de folosire:

33,00 lei

Casca suvite  Pearl E020 cu croseta pentru saloanele de coafura. Extrem de folositoare ca sa pastreze parul, pielea si hainele curate.

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Produse similare

TUTORIAL VIDEO CASCA SUVITECasca suvite BLUE E023 Casca suvite perforata, din cauciuc siliconat, foarte rezistent. Marime universala. Culoare: albastra.Sugestie de folosire:

44,00 lei

TUTORIAL VIDEO CASCA SUVITECasca suvite din silicon E017.Casca profesionala pentru suvite, din material siliconat, foarte rezistent. Sugestie de folosire:

60,00 lei

TUTORIAL VIDEO CASCA SUVITECasca suvite 5buc/set E002 care vine intr-un set de 5 bucati. Avantajul este pretul care o face foarte convenabila.  Sugestie de folosire:

30,00 lei

TUTORIAL VIDEO CASCA SUVITECasca suvite Labor E001  este o casca profesionala pentru suvite. Material foarte rezistent de calitate exceptionala. Marime universala.Casca suvite Labor a fost creata pentru pentru saloanele de coafura profesionale.Sugestie de folosire:

60,00 lei

TUTORIAL VIDEO CASCA SUVITECasca dus - protectie par E008Casca pentru dus care va ajuta sa tineti parul uscat in timp ce faceti dus. 

5,50 lei

TUTORIAL VIDEO CASCA SUVITECasca suvite din silicon E007. Materialul din silicon este foarte rezistent si asigura o folosire indelungata fara deformare, forma alungita protejaza gatul.con E007 Sugestie de folosire:

188,00 lei

TUTORIAL VIDEO CASCA SUVITECasca suvite din silicon cu carlig E006. Materialul din silicon este foarte rezistent si asigura o folosire indelungata fara deformare. Acest produs vine insotit si de carlig pentru a trage suvitele de par prin orificiile castii de suvite.  Sugestie de folosire:

155,00 lei

sus