Matrix Biolage Color Balsam 1000ml

54124042

Matrix Biolage Color balsam 1000ml. Imbogatit cu proteine si filtru uv, hraneste parul si trateaza cuticula pentru a proteja parul colorat si a intensifica culoarea si stralucirea parului.

89,45 lei

Produse similare

Matrix Biolage COLOR sampon. Prin complexul sau revitalizant de ginseng si ginko biloba hraneste si protejeaza parul colorat. Culoarea ramane intensa, iar parul devine moale, stralucitor si usor de aranjat.

36,54 lei

Matrix Biolage COLOR sampon 1000ml. Prin complexul sau revitalizant de ginseng si ginko biloba hraneste si protejeaza parul colorat. Culoarea ramane intensa, iar parul devine moale, stralucitor si usor de aranjat.

81,89 lei

Matrix Biolage COLOR Balsam 250ml. Imbogatit cu proteine si filtru uv, hraneste parul si trateaza cuticula pentru a proteja parul colorat si a intensifica culoarea si stralucirea parului.

45,36 lei

Protejeaza si ofera stralucire parului colorat.

44,10 lei

Prin formula sa pe baza de acetat de vitamina E si extracte naturale de trandafir chinezesc si mar trateaza in profunzime firul de par si ajuta la protejarea stralucirii parului colorat sau decolorat. Un complex unic de proteine, ceramide si extracte de citrice repara cuticula pentru a oferi culorii rezistenta de lunga durata si stralucire extrema.

105,83 lei

sus