Matrix Biolage Hydra

Matrix Biolage Hydra  Exista 5 produse.

Matrix Biolage HYDRA Sampon 250ml. Curata delicat si hidrateaza parul normal sau uscat. Parul devine sanatos, suplu si usor de aranjat, de la radacina pana la varfuri.

36,53 lei

Matrix Biolage HYDRA conditioner 250ml. Prin continutul sau bogat in rozmarin si extract de golden seal (radacina de hydrastis) ajuta parul uscat sa-si recapete sanatatea si hidratarea de care are nevoie pentru a deveni frumos, sanatos si stralucitor.

45,36 lei

Matrix Biolage HYDRA Sampon 1000ml. Curata delicat si hidrateaza parul normal sau uscat. Parul devine sanatos, suplu si usor de aranjat, de la radacina pana la varfuri.

81,89 lei

Matrix Biolage HYDRA conditioner 1000ml. Prin continutul sau bogat in rozmarin si extract de golden seal (radacina de hydrastis) ajuta parul uscat sa-si recapete sanatatea si hidratarea de care are nevoie pentru a deveni frumos, sanatos si stralucitor.

89,45 lei

Prin formula sa pe baza de acetat de vitamina E si estracte naturale de aloe vera si alge trateaza in profuzime si hraneste parul uscat. Un complex unic de proteine ceramide si extract de citrice repara cuticula si ofera parului suplete si forta de lunga durata.

105,83 lei
Afiseaza 1 - 5 din 5 elemente

sus