Gel de par Matrix Total Results Curl Please 200ml

P1102600

Gel  de par Matrix Total Results Curl Please 200ml este un super defrizer de la MATRIX, creeaza bucle usoare si bine definite. Secretul stilistului: pentru bucle perfecte, rasuciti in jurul buretelului, aplicati Defrizer Gel si uscati cu difuzorul.  Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

38,00 lei

Produse similare

Sampon Matrix Total Results Curl Please  1L - este un sampon de la Matrix pentru par cret sau cu bucle, formula cu ulei de jojoba ajuta hidratarea parului, are efect de anti-frizz si control cu bucle definite de vedeta!  Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

54,00 lei

Matrix Total Results Curl Please Balsam 1L  - este un balsam de la Matrix  cu ulei de jojoba. Imbunatateste hidratarea, are efect anti-frizz si control, lasand bucle fine definite. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

58,00 lei

Sampon Matrix Total Results Curl Please 300ml - este un sampon de la Matrix pentru par cret sau cu bucle, formula cu ulei de jojoba ajuta hidratarea parului, are efect de anti-frizz si control cu bucle definite de vedeta!  Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

27,00 lei

Matrix Total Results Curl Please Balsam 300ml- este un balsam de la Matrix  cu ulei de jojoba. Imbunatateste hidratarea, are efect anti-frizz si control, lasand bucle fine definite. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

38,00 lei

sus