Matrix Total Results Hello Blondie Flash Filler 125ml

P1104700

Matrix Total Results Hello Blondie Flash Filler 125ml  este un elixir de la MATRIX care repara cuticula si acopera porozitatile. Cu fiecare utilizare parul este mai sanatos si blondul mai stralucitor. Aplicarea se face pe parul uscat cu prosopul. Se distribuie in mod egal in par folosind pieptenul. Se coafeaza dupa plac.  Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

38,00 lei

Produse similare

Matrix Total Results Hello Blondie Sampon 1L  este un sampon de la MATRIX care ofera un blond multidimensional cu un secret de stralucire. Are la baza o formula cu musetel care netezeste si descurca parul blond si il face de pana la 10 ori mai puternic. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

54,00 lei

Matrix Total Results Hello Blondie Balsam 1L, acest balsam de la MATRIX are o formula pe baza de musetel care descurca si ofera dimensiune parului blond. Parul blond devine de pana la 10 ori mai puternic. Balasmul se aplica pe parul uscar cu prosopul si se maseaja in par. Dupa 3-5 minute se clateste. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate...

58,00 lei

sus