Matrix High Amplify ofera incredere totala pentru un volum exploziv. "Secretul consta in aplicarea produsului potrivit inainte de a se usca parul. Pentru a oferi un volum special, incepem uscarea parului de la radacina, apoi continuam cu lungimea si varfurile" - Paul Falltrick - Global Matrix Design Team

Matrix High Amplify  Exista 5 produse.

Sampon  Matrix Total Results High Amplify 300ML este un produs care are la baza o formula cu proteine, nu contine silicon si va poate oferi un par cu pana la 35% mai voluminos. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

27,00 lei

Balsam  Matrix Total Results High Amplify 300ml este un balsam cu o formula fara silicon dar contine proteine care sunt benefice firului de par si creeaza un volum de durata. Parul poate creste in volum cu pana la 35%. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

34,00 lei

 Wonder Boost Matrix Total Results High Amplify 200ml este un tratament miraculos ce ofera volum chiar de la radacina. Se recomanda a se folosi impreuna cu samponul si balsamul din gama High Amplify pentru rezultate deosebite

38,00 lei

Sampon Matrix Total Results High Amplify  1L  este un produs care are la baza o formula cu proteine, nu contine silicon si va poate oferi un par cu pana la 35% mai voluminos. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

54,00 lei

Balsam Matrix Total Results High Amplify 1L este un balsam cu o formula fara silicon dar contine proteine care sunt benefice firului de par si creeaza un volum de durata. Parul poate creste in volum cu pana la 35%. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

58,00 lei
Afiseaza 1 - 5 din 5 elemente

sus