Sampon Matrix Total Results High Amplify 1L

P0334500

Sampon Matrix Total Results High Amplify  1L  este un produs care are la baza o formula cu proteine, nu contine silicon si va poate oferi un par cu pana la 35% mai voluminos. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

54,00 lei

Produse similare

 Wonder Boost Matrix Total Results High Amplify 200ml este un tratament miraculos ce ofera volum chiar de la radacina. Se recomanda a se folosi impreuna cu samponul si balsamul din gama High Amplify pentru rezultate deosebite

38,00 lei

Balsam  Matrix Total Results High Amplify 300ml este un balsam cu o formula fara silicon dar contine proteine care sunt benefice firului de par si creeaza un volum de durata. Parul poate creste in volum cu pana la 35%. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

34,00 lei

Balsam Matrix Total Results High Amplify 1L este un balsam cu o formula fara silicon dar contine proteine care sunt benefice firului de par si creeaza un volum de durata. Parul poate creste in volum cu pana la 35%. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

58,00 lei

Sampon  Matrix Total Results High Amplify 300ML este un produs care are la baza o formula cu proteine, nu contine silicon si va poate oferi un par cu pana la 35% mai voluminos. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

27,00 lei

sus