Matrix Total Results Mega Sleek Blow Down 150ml

P1097700

Matrix Total Results Mega Sleek Blow Down 150ml. Aceasta crema de la par de la MATRIX  oferta protectie impotriva caldurii de la placa de par sau uscator si permite o alunecare usoara a periei pentru un coafar rapid cu fixare medie oferind control pe parcursul intregii zile. 

38,00 lei

Secretul stilistului:  Pentru a realiza un look mai deosebit, parul indreptat cu placa se rasuceste imediat cu o perie rotunda in zona adiacenta scalpului. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

Produse similare

Matrix Total Results Mega Sleek Sampon 300ml - este un sampon de la MATRIX care ofera netezire de durata si efect anti-frizz. 

27,00 lei

Sampon  Matrix Total Results Mega Sleek 1L este un sampon de la MATRIX care ofera netezire de durata si efect anti-frizz. Are la baza o formula pe baza de unt de shea care controleaza parul rebel pentru o netezire la puterea a 5-a. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

54,00 lei

Matrix Total Results Mega Sleek Balsam 1000 ml - este un balsam de la MATRIX cu o formula de unt de shea si ofera netezire si efect anti-frizz. Untul de shea controleaza parul rebel pentru netezire la puterea a 5-a. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

58,00 lei

 Balsam Matrix Total Results Mega Sleek 300ml - este un balsam de la MATRIX cu o formula de unt de shea si ofera netezire si efect anti-frizz. Untul de shea controleaza parul rebel pentru netezire la puterea a 5-a. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

34,00 lei

Matrix Total Results Mega Sleek Iron Tamer 250ml. Acest tratament de la MATRIX protejeaza impotriva deteriorarii provocate de caldura extrema de la placa sau uscator, ofera netezire si are efect anti-frizz  Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

38,00 lei

sus