Balsam Matrix Total Results So Long Damage 300ml

E1576100

Matrix Total Results So Long Damage Balsam 300ml este un balsam de la MATRIX bazat pe o formula cu ceramide. 

34,00 lei

Repara parul deteriorat, ceramidele imbunatesc rezistenta firelor de par. Pana la 88% mai putine fire de par rupte. Se aplica pe parul uscat cu prosopul. Se lasa 3-5 min, se spala. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

Produse similare

Sampon Matrix Total Results So Long Damage 300ml este un balsam de la MATRIX care repara parus deteriorat si reda stralucirea unui par sanatos. 

27,00 lei

Matrix Total Results So Long Damage Break Fix 200ml este un tratament de la MATRIX care se aplica pe parul uscat cu prosopul si care NU se spala. 

38,00 lei

Sampon  Matrix Total Results So Long Damage 1L  este un balsam de la MATRIX care repara parus deteriorat si reda stralucirea unui par sanatos. 

54,00 lei

Balsam  Matrix Total Results So Long Damage 1L este un balsam de la MATRIX bazat pe o formula cu ceramide. Repara parul deteriorat, ceramidele imbunatesc rezistenta firelor de par. Pana la 88% mai putine fire de par rupte. Se aplica pe parul uscat cu prosopul. Se lasa 3-5 min, se spala. Folositi toate produsele din gama pentru rezultate imbunatatite.

58,00 lei

Matrix Total Results So Long Damage Strenght Pak 500ml - este o crema de par de la MATRIX care a fost creata pentru a ajuta parul fragil sau distrus. O

63,00 lei

sus