Matrix Style Link Height Riser Pudra Volum 7g

E1055000

Matrix Style Link Height Riser Pudra Volum 7g
Volum instant și separare
Pudra pentru volum Matrix Height Riser este legătura ta pentru un volum al părului  instant, țintind rădăcinile.
Texturizare și control flexibil. 

42,84 lei

Matrix Style Link Height Riser Pudra Volum 7g
BENEFICII:
Texturizare și control flexibil
Pudră lejeră
Aplicare targetată
FINISARE:
Naturală
CUM SE FOLOSEȘTE
Agitați, apoi aplicați pe părul uscat de la distanță (20-25 cm). Masați cu degetele pentru o aplicare uniformă.
NIVEL DE MENȚINERE Menținere puternică

Produse similare

Matrix Style Link Heat Buffer Spray Protectie Placa de par 250mlProtejează fibra capilară de temperaturile înalte ale instrumentelor de coafat.Spray-ul  termoactiv Heat Buffer oferă părului tău  protecție termică de până la 232 grade C. 

41,65 lei

Matrix Style Link Volume Builder Spuma Volum de par 247mlVolum amplu, ușor ca un fulg.Spuma de păr Matrix Volume Builder secretul pentru un volum de invidiat.  Textura aerată a spuei  oferă volum de durată.

38,08 lei

Matrix Style Link Super Fixer Gel de Par 200mlFixare maximă cu zero rigiditate și reziduuri.Gelul de păr Matrix Super Fixer oferă o fixare foarte puternică cu zero rigiditate și reziduuri. Adaugă structură și strălucire. Aplicare ușoară, coafura rezistentă.  

40,46 lei

Matrix Style Link Matte Definer Pasta Mata 100gTextură variată și definire.Pasta modelatoare cu efect de plajă Matrix Matte Definer oferă o textură mată și defineşte coafura.Perfectă pentru părul scurt.

45,22 lei

Matrix Style Link Fixer Fixativ 400mlSpray de finisar cu fixare foarte puternica. Se adreseaza pentru saloane de coafor profesionale,Mod de utilizare: Aplicati pe parul uscat. Pulverizati de la o distanta de 20-25 cm.

41,65 lei

Matrix Style Link Texture Builder Spray Finisare 150mlMatrix Texture Builder - Spray pentru finisare.Spray care asigura o textura aerisita si pastreaza volumul parului.Mod de utilizare:Aplicati produsul pe parul uscat.Agitati bine inainte de utilizare si pulverizati de la 10-15 cm, pe radacini.

42,84 lei

sus