Balsam BRASS OFF Matrix Total Results 1L

E2235900

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBE
Balsam BRASS OFF  Matrix Total Results 1L
Balsam de par cu efect de hranire cu efect de hidratare

59,50 lei

Balsam BRASS OFF  Matrix Total Results 1L
Balsamul nutritiv cu efect hidratant, Matrix Total Results Brass Off ajută la neutralizarea tonurilor nedorite, de portocaliu sau de alamă. Menține astfel nuanța rece a părului blond, natural sau decolorat, oferindu-i în același timp, nutriție și hidratare.

Caracteristici:
elimină tonurile de oranj și de alamă
ajută la menținerea subtonului rece al culorii părului
hrănește și hidratează părul
Facilitează pieptănarea părului după spălare potrivit pentru păr vopsit sau natural

Ingrediente:  ulei vitaminizat – oferă părului nutriție

Mod de utilizare: Se aplica pe lungimea parului spalat, se maseaza usor si se lasa saactioneze cateva minute. Apoi se clateste bine. Pentru rezultate optime, utilizati impreuna cu samponul Total Results Brass Off.

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Produse similare

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBESampon BRASS OFF  Matrix Total Results 1LParul decolorat sau vopsit părul și acesta a căpătat imediat un ton galben inestetic? Solutia  este șamponul si balsamul neutralizator pentru tonuri inestetice de galben, Matrix Total Results Brass Off conține pigmenți albaștri și violet, care neutralizează tonurile...

56,00 lei

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBESampon BRASS OFF  Matrix Total Results 300mlSamponul si balsamul neutralizator pentru tonuri inestetice de galben, Matrix Total Results Brass Off conține pigmenți albaștri și violet, care neutralizează tonurile calde și conferă părului o tonalitate rece.

29,50 lei

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBEBalsam BRASS OFF  Matrix Total Results 300mlBalsam de par cu efect de hranire cu efect de hidratare

36,00 lei

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBEMasca neutralizatoare BRASS OFF  Matrix Total Results 200ml  rezolvă perfect problema. Conține particule albastru-violet intens pigmentate, care neutralizează și elimină nuanțele calde din păr.

43,00 lei

sus