Sampon BRASS OFF Matrix Total Results 1L

E2235700

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBE
Sampon BRASS OFF  Matrix Total Results 1L
Parul decolorat sau vopsit părul și acesta a căpătat imediat un ton galben inestetic? Solutia  este șamponul si balsamul neutralizator pentru tonuri inestetice de galben, Matrix Total Results Brass Off conține pigmenți albaștri și violet, care neutralizează tonurile calde și conferă părului o tonalitate rece.

56,00 lei

Sampon BRASS OFF  Matrix Total Results 1L
Este un sampon de neutralizare a culorilor potrivit pentru a reimprospata si racori tonurile de bronz din parul colorat.

Ideal pentru brunetele care isi deschid culoarea, acesta curata eficient parul, depunand in acelasi timp pigmenti albastru-violet care actioneaza pentru a reduce tonurile aramii. Parul pare imediat mai luminos si mai rece. Acest sampon este potrivit atat pentru parul tratat cu culoare cat si pentru cel natural.

Caracteristici:
elimină tonurile de alamă nedorite, din părul decolorat
gradul de neutralizare depinde de durata de acționare
potrivit pentru părul vopsit sau natural

Ingrediente:
ulei din vitamine - hrănește părul în timpul spălării
pigmenții de neutralizare - înlătură tonurile de galben din părul decolorat

Tipuri de păr par vopsit, păr blond și decolorat

Efect Protecția culorii
Tipul scalpului toate tipurile de scalp

Mod de utilizare: Folosiți mănuși corespunzătoare. Aplicați șamponul pe părul ud, masați, lăsați să acționeze 3-5 minute și clătiți bine. Continuați cu aplicarea unui balsam. Produsul poate fi folosit zilnic.

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Produse similare

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBEBalsam BRASS OFF  Matrix Total Results 1LBalsam de par cu efect de hranire cu efect de hidratare

59,50 lei

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBESampon BRASS OFF  Matrix Total Results 300mlSamponul si balsamul neutralizator pentru tonuri inestetice de galben, Matrix Total Results Brass Off conține pigmenți albaștri și violet, care neutralizează tonurile calde și conferă părului o tonalitate rece.

29,50 lei

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBEBalsam BRASS OFF  Matrix Total Results 300mlBalsam de par cu efect de hranire cu efect de hidratare

36,00 lei

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBEMasca neutralizatoare BRASS OFF  Matrix Total Results 200ml  rezolvă perfect problema. Conține particule albastru-violet intens pigmentate, care neutralizează și elimină nuanțele calde din păr.

43,00 lei

sus