Sampon par brunet DARK ENVY Matrix Total Results 300ml

E3189800

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBE
Sampon par brunet DARK ENVY Matrix Total Results 300ml 
 face parte din gama de la Matrix care neutralizeaza nuantele rosii ale parului inchis la culoare, pentru a obtine brunetul perfect!


29,00 lei

Sampon par brunet DARK ENVY Matrix Total Results 300ml face parte din gama de la Matrix care neutralizeaza nuantele rosii ale parului inchis la culoare, pentru a obtine brunetul perfect!
Samponul Total Results Dark Envy este un sampon tip toner, care depune culoarea verde fiind format dintr-o combinatie de coloranti albastru-galben, avand rolul de a imbogati bazele intunecate si neutralizand tonurile rosii. De ce se formeaza aceste nuante rosii in bazele intunecate? Acestea pot fi cauzate de soare, apa, clor, albire si diferite procese chimice sau utilizarea excesiva a instrumentelor fierbinti.

Mod de utilizare: Uda parul, aplica produsul, samponeaza, iar la final clateste. Daca este necesar, repeta procedeul. Este recomandat folosirea manusilor in timpul utilizarii. Pentru rezultate imbunatatite folositi toate produsele din gama. 

Nu utilizati daca:
aveti o iritatie pe fata sau scalp sensibil, iritat ori deteriorat;
ati experimentat anterior reactii la coloranti;
ati experimentat anterior reactii la tatuajele temporare cu henna neagra.


Tipuri de păr:
par brunet, par vopsit brunet
Efect:  Elimina tonurile de rosu
Tipul scalpului toate tipurile de scalp

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Produse similare

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBEMasca de par brunet DARK ENVY Matrix Total Results 200ml este o  masca de par pentru neutralizarea tonurilor de rosu ale parului saten. Sistemul Dark Envy consta in sampon Dark Envy pentru neutralizare si balsam Dark Envy pentru hranire.

43,00 lei

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBESampon par brunet DARK ENVY Matrix Total Results 1L.  face parte din gama de la Matrix care neutralizeaza nuantele rosii ale parului inchis la culoare, pentru a obtine brunetul perfect!

55,00 lei

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBEBalsam par brunet DARK ENVY Matrix Total Results 300ml  pentru parul inchis la culoare/saten inchis amplifica nuantele de saten pentru parul natural cat si pentru cel colorat oferind hidratare profunda, stralucire si maleabilitate parului.

36,00 lei

CLICK AICI PENTRU PREZENTARE PRODUSE - YOUTUBEBalsam par brunet DARK ENVY Matrix Total Results 1L  pentru parul inchis la culoare/saten inchis amplifica nuantele de saten pentru parul natural cat si pentru cel colorat oferind hidratare profunda, stralucire si maleabilitate parului.

59,90 lei

sus