Unitate spalare coafor negru SMOL

2A2B1C1D

Unitate spalare coafor negru SMOL
Culoare negru, piele eco
Scafa ceramica neagra, Manere metalice
Dimensiuni: L:110cm, l:60cm; h:100cm, 45Kg
Unitate spalare coafor negru SMOL relativ mica pentru recomandata pentru spatii mici, este totusi destul de comoda pentru orice fel de client. culoarea dominanta este negru, se va asorta cu saloanele care merg pe cromatica alb+negru sau variatii apropiate

1 945,00 lei

Unitate spalare coafor negru SMOL relativ mica pentru recomandata pentru spatii mici, este totusi destul de comoda pentru orice fel de client. culoarea dominanta este negru, se va asorta cu saloanele care merg pe cromatica alb+negru sau variatii apropiate

Produse similare

Bazin ceramic alb scafa coafor B6Culoare AlbSistem de prindere 4 gauri - patrat - distanta intre gauri 12cm (vezi imaginea 2 )Latime: 45cm, Lungime 53cm, Inaltime: 26cmBazin ceramic alb scafa coafor B6. Piesa de schimb pentru scafe coafor si unitati de spalare. Doar pentru saloanele de coafor. 

388,00 lei

Oglinda de perete TERRY pentru coafor si frizerie BC-D58 este un post de lucru cu o oglinda mare central, 2 oglinzi mai inguste pe lateral, raft cu sertar pe mijloc pentru depozitiare produse. TRANSPORT GRATUIT!

1 875,00 lei

Oglinda de perete coafor, frizerie FULLCadru metalic, oglinda de perete pentru salon coafor si frizerieAcest model ajunge la podea.Prindere in perete si sustinere podeaDimensiuni: 70x31x118 cm

2 469,00 lei

Canapea asteptare coafor, frizerie ALBPiele eco, culoare alb, picioare metalice, fara spatar Dimensiuni: 167x57x44 cm  Canapeaua de asteptare este folosita in orice salon de infrumusetare, salon coafor, frizerie, masaj, spa, cosmetica. Clientul poate sa isi astepte programarea cateva minute relaxat. Culoarea alba o face usor de integrat in orice decor. 

2 111,00 lei

Canapea asteptare coafor, frizeriePiele eco, culoare negru, pielea este neteda, fara modelul din imagine,  cu spatarDimensiuni: 168x62x73 cm 

2 712,00 lei

Birou receptie coafor, frizerieMateriale metal, pal, blat de pal stilizat, cu un raf de sticla. Pe interior, 4 sertare cu cheie si 3 rafturiDimensiuni ambalaj: 165x61x91 cm 

1 457,00 lei

Scafa coafor MILLY (spalator coafor) HG-A025 este un model de scafa coafor pat pe care clientul sta foarte relaxat. Pachetul include suport de picioare din fibra si toate accesoriile necesare asamblarii.Atentie! Bazinul necesita montaj!TRANSPORT GRATUIT!

2 751,00 lei

Unitate de spalare MILLY II  (spalator coafor) HG-A025BROWN este un model de scafa coafor pat pe care clientul sta foarte relaxat. Pachetul include suport de picioare din fibra si toate accesoriile necesare asamblarii.Atentie! Bazinul necesita montaj!TRANSPORT GRATUIT!

2 751,00 lei

Scafa coafor SELENA (spalator coafor) BC-E1 este un model de scafa coafor cu bazin ceramic alb mobil ce permite clientului sa se aseze intr-o pozitie confortabila indiferent de inaltimea acestuia. Atentie! Bazinul necesita montaj!TRANSPORT GRATUIT!

3 192,00 lei

Unitate de spalare CHRONOS (spalator coafor) BC-E15 este un model de scafa coafor cu bazin ceramic alb mobil ce permite clientului sa se aseze intr-o pozitie confortabila indiferent de inaltimea acestuia. Atentie! Bazinul necesita montaj!TRANSPORT GRATUIT!

2 085,00 lei

Scafa coafor RAIN (spalator coafor) BC-E26 este un model de scafa coafor cu bazin ceramic alb mobil ce permite clientului sa se aseze intr-o pozitie confortabila indiferent de inaltimea acestuia. Atentie! Bazinul necesita montaj!TRANSPORT GRATUIT!

2 880,00 lei

Scafa coafor DEST (spalator coafor) BC-E31 este un model de scafa coafor cu bazin ceramic alb mobil ce permite clientului sa se aseze intr-o pozitie confortabila indiferent de inaltimea acestuia. Atentie! Bazinul necesita montaj!TRANSPORT GRATUIT!

2 117,00 lei

Unitate de spalare GRIZZI (spalator coafor) BC-E41 este un model de scafa coafor elegant cu un bazin ceramic alb mobil ce permite clientului sa se aseze intr-o pozitie confortabila indiferent de inaltimea acestuia. Atentie! Bazinul necesita montaj!TRANSPORT GRATUIT!

2 149,00 lei

Scafa coafor PULGA (spalator coafor) BC-E49 este un model de scafa coafor cu bazin ceramic alb mobil ce permite clientului sa se aseze intr-o pozitie confortabila indiferent de inaltimea acestuia. Atentie! Bazinul necesita montaj!TRANSPORT GRATUIT!

2 320,00 lei

Unitate de spalare NERO (spalator coafor) BC-E52 este un model de scafa coafor cu bazin ceramic negru mobil ce permite clientului sa se aseze intr-o pozitie confortabila indiferent de inaltimea acestuia. Atentie! Bazinul necesita montaj!TRANSPORT GRATUIT!

2 882,00 lei

Unitate de spalare COOL RED (spalator coafor) BC-E59 este un model de scafa coafor cu un design modern si o culoare care cu siguranta atrage priviri. Aceasta este un accesoriu ideal pentru saloanele in care domina culorile vii. Atentie! Bazinul necesita montaj!TRANSPORT GRATUIT!

2 438,00 lei

Scafa coafor MOON (spalator coafor) HG-A026 este un model de scafa coafor pat pe care clientul sta foarte relaxat. Pachetul include suport de picioare imbracat in piele cu partea superioara dintr-un material antiderapant si toate accesoriile necesare asamblarii.Atentie! Bazinul necesita montaj!TRANSPORT GRATUIT!

1 893,00 lei

Unitate de spalare PRIMERA (spalator coafor) HG-A262 este un model de scafa coafor pat pe care clientul sta foarte relaxat. Pachetul include suport de picioare imbracat in piele cu partea superioara dintr-un material antiderapant si toate accesoriile necesare asamblarii.Atentie! Bazinul necesita montaj!TRANSPORT GRATUIT!

1 893,00 lei

Unitate de spalare COLONY (spalator coafor) HG-A282 este un model de scafa coafor cu bazin ceramic negru mobil ce permite clientului sa se aseze intr-o pozitie confortabila indiferent de inaltimea acestuia.Atentie! Bazinul necesita montaj!TRANSPORT GRATUIT!

3 472,00 lei

Post de lucru WALL pentru coafor si frizerie BC-D37 este un post de lucru cu o oglinda mare centrala, cu cadru de metal cromat si lemn de culoare negru.TRANSPORT GRATUIT!

1 875,00 lei

Oglinda make-up studio STARLIGHT BC-D27 este un post de lucru pentru machiaj, coafor, cu o oglinda centrala, lumini pe lateral si o masuta cu un sertar pentru depozitare de produse necesare stylistilor. TRANSPORT GRATUIT!

2 043,00 lei

Oglinda de coafor WANDA (post de lucru coafor) BC-D43 este un post de lucru cu o oglinda mare pozitionata central si o polita de depozitare produse pentru stylisti.TRANSPORT GRATUIT!

2 526,00 lei

Canapea asteptare coafor, frizerie BLACK LIPS BC-K12 este folosita in orice salon de infrumusetare, salon coafor, frizerie, masaj, spa, cosmetica. Clientul poate sa isi astepte programarea cateva minute relaxat.  TRANSPORT GRATUIT!

1 526,00 lei

Canapea asteptare coafor, frizerie RED LIPS BC-K12 este folosita in orice salon de infrumusetare, salon coafor, frizerie, masaj, spa, cosmetica. Clientul poate sa isi astepte programarea cateva minute relaxat.  TRANSPORT GRATUIT!

1 526,00 lei

Canapea asteptare coafor, frizerie WAVY BLACK BC-K8 este folosita in orice salon de infrumusetare, salon coafor, frizerie, masaj, spa, cosmetica. Clientul poate sa isi astepte programarea cateva minute relaxat.  TRANSPORT GRATUIT!

1 675,00 lei

Canapea asteptare coafor, frizerie WAVY BROWN BC-K8 este folosita in orice salon de infrumusetare, salon coafor, frizerie, masaj, spa, cosmetica. Clientul poate sa isi astepte programarea cateva minute relaxat.  TRANSPORT GRATUIT!

1 675,00 lei

Canapea asteptare coafor, frizerie MIRAGE BC-K13 este folosita in orice salon de infrumusetare, salon coafor, frizerie, masaj, spa, cosmetica. Clientul poate sa isi astepte programarea cateva minute relaxat.  TRANSPORT GRATUIT!

1 289,00 lei

Birou receptie coafor METIN BC-12 este o receptie cu un design modern, foarte spatioasa ce dispune de 4 sertare de depozitare si un raft reglabil pentru tastatura. TRANSPORT GRATUIT!

1 677,00 lei

Birou receptie coafor YOHO BC-15 este o receptie cu un design modern, foarte spatioasa ce dispune de 6 sertare de depozitare si este un element cheie pentru o prima impresie a salonului. TRANSPORT GRATUIT!

1 762,00 lei

Birou receptie coafor METIN BC-12 este o receptie cu un design classic ce atrage priviri, foarte spatioasa ce dispune de 3 sertare de depozitare si un raft reglabil pentru tastatura. TRANSPORT GRATUIT!

2 729,00 lei

sus