Oglinda de perete TERRY pentru coafor si frizerie BC-D58

BC-D58

Oglinda de perete TERRY pentru coafor si frizerie BC-D58 este un post de lucru cu o oglinda mare central, 2 oglinzi mai inguste pe lateral, raft cu sertar pe mijloc pentru depozitiare produse. 
TRANSPORT GRATUIT!

1 875,00 lei

TRANSPORT GRATUIT!
Oglinda de perete TERRY pentru coafor si frizerie BC-D58 
este un post de lucru cu o oglinda mare central, 2 oglinzi mai inguste pe lateral, raft cu sertar pe mijloc pentru depozitiare produse. 
Atente produsul necesite montaj!

Caracteristici:
Cadrul este in pal vopsit alb
1 oglinda masiva central
2 oglinzi inguste pe margine
1 raft central cu sertar pentru depozitare produse 

Dimensiuni totala:
Lungime: 180 cm;
Latime: 70 cm;

Dimensiuni raft cu sertar:
Lungime: 45 cm;
Latime: 24 cm;

Imaginile au fost realizate in studio propriu.

Produse similare

Post de lucru WALL pentru coafor si frizerie BC-D37 este un post de lucru cu o oglinda mare centrala, cu cadru de metal cromat si lemn de culoare negru.TRANSPORT GRATUIT!

1 875,00 lei

Oglinda de coafor WANDA (post de lucru coafor) BC-D43 este un post de lucru cu o oglinda mare pozitionata central si o polita de depozitare produse pentru stylisti.TRANSPORT GRATUIT!

2 526,00 lei

Oglinda de perete coafor, frizerie FULLCadru metalic, oglinda de perete pentru salon coafor si frizerieAcest model ajunge la podea.Prindere in perete si sustinere podeaDimensiuni: 70x31x118 cm

2 469,00 lei

Oglinda make-up studio STARLIGHT BC-D27 este un post de lucru pentru machiaj, coafor, cu o oglinda centrala, lumini pe lateral si o masuta cu un sertar pentru depozitare de produse necesare stylistilor. TRANSPORT GRATUIT!

2 043,00 lei

sus